Късметлийка от петрич потегли с лек автомобил от СПОРТ ТОТО – Sliven.NET новини


Късметлийка от петрич потегли с лек автомобил от СПОРТ ТОТО 11 юни 2012 09:43, Людмила Калъпчиева (Туида Нюз) Излъчване: Туида Нюз преди 2 часа, брой четения: 21 Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Снежана Стойкова от Петрич. Ключът на голямата награда […]

Късметлийка от петрич потегли с лек автомобил от СПОРТ ТОТО

11 юни 2012 09:43, Людмила Калъпчиева (Туида Нюз)

Излъчване: Туида Нюз преди 2 часа, брой четения: 21

Късметлийка от петрич потегли с лек автомобил от СПОРТ ТОТО

Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Снежана Стойкова от Петрич. Ключът на голямата награда беше връчен на щастливката от Светлин Бонев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – Благоевград. Тържественото събитие, организирано от Български спортен тотализатор в Петрич, се превърна в празник не само за печелившата, а и за всички нейни съграждани.

Снежана Стойкова спечели голямата награда във «Втори ТОТО шанс» в 34-я тираж на СПОРТ ТОТО, проведен на 29 април 2012 г. Фишът, с който тя е участвала в играта 6/49, е обикновен с 2 комбинации на стойност 1,40 лв. От началото на играта «Втори ТОТО шанс» през август 2002 г. това е шестият автомобил, спечелен в Петрич и 45-ят за благоевградска дирекция.

Инициативата на Български спортен тотализатор играчите, спечелили автомобили от «Втори ТОТО шанс», да получават наградите си по места в страната, ще продължи със събитие в Плевен.

Снимки

Късметлийка от петрич потегли с лек автомобил от СПОРТ ТОТО


автомобил – Google News

Коментирай