КРИМИНАЛНО ДЕНОНОЩИЕ – ГУМИ И КАНАБИС – Ямбол свят


В РУ “Полиция” – Ямбол е образувано бързо полицейско производство срещу  К.Д. на 48 години от Ямбол, за това че на 10 октомври около 22:15 ч., на ул. „Кара Кольо” в областния град е пробол с остър предмет предна лява гума на лек автомобил „Опел” и предна дясна гума на товарен автомобил „Мерцедес”. Работата по […]

В РУ “Полиция” – Ямбол е образувано бързо полицейско производство срещу  К.Д. на 48 години от Ямбол, за това че на 10 октомври около 22:15 ч., на ул. „Кара Кольо” в областния град е пробол с остър предмет предна лява гума на лек автомобил „Опел” и предна дясна гума на товарен автомобил „Мерцедес”. Работата по случая продължава.

Две канабисови растения са открити от дворно място, в западния край на село Генерал Инзово, общ. Тунджа. В хода на проверка по сигнал, на 11 октомври, служители от РУ “Полиция” – Тунджа установили, че на полевия наркотест растенията реагират положително за канабис.  Извършен е оглед на мястото и са иззети 660 гр. зелена тревиста маса. По случая е образувано  досъдебно производство в РУ “Полиция” – Тунджа.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай