Концертът на Lamb се мести в студио „Орфей“


Концертът на трип-хоп дуото Lamb ще се състои на 8 март, но не в „София лайв клъб“ (Sofia Live Club), както бе планирано първоначално, а в студио „Орфей“. Засиленият интерес към концерта и техническите изисквания за сценичното осветление на бандата са причините за промяната на мястото, обясняват организаторите от „Ивентийз“ (EventEase). Вече закупените билети не […]

Концертът на трип-хоп дуото Lamb ще се състои на 8 март, но не в „София лайв клъб“ (Sofia Live Club), както бе планирано първоначално, а в студио „Орфей“.

Засиленият интерес към концерта и техническите изисквания за сценичното осветление на бандата са причините за промяната на мястото, обясняват организаторите от „Ивентийз“ (EventEase).

Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка.

Концертът на Lamb в София e част от световното им турне по повод новия им албум Backspace Unwind.

Новото място е с по-голям капацитет от „София лайв клъб“ и ще позволи продажбата на допълнителни билети, за да може всички желаещи да преживеят една специална музикална вечер на 8 март.

В момента дуото обикаля с новия си албум на мащабно световно турне. Преди броени дни приключи гостуването им в Австралия, за където и Анди и Лоу споделят, че е било изключително вълнуващо.

През това време, заслужената оценка за новия им блестящ музикален продукт не закъснява и сингълът We Fall In Lovе (единственият официално разпространен в интернет) е номиниран за „Най-добър чилаут/лаундж трак“ от престижните International Dance Music Awards.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай