Кой отпадна на елиминациите в X Factor


Мирян и Георги Бенчев застанаха за втора поредна вечер един до друг на сцената на X Factor, но не като дует, а като противници в елиминационна битка. „До този момент не съм пял българска песен в шоуто, затова ще го направя именно днес“, бяха думите на Мирян, който превърна „Облаче ле бяло“ в емоционална балада. Дори […]

Мирян и Георги Бенчев застанаха за втора поредна вечер един до друг на сцената на X Factor, но не като дует, а като противници в елиминационна битка.

„До този момент не съм пял българска песен в шоуто, затова ще го направя именно днес“, бяха думите на Мирян, който превърна „Облаче ле бяло“ в емоционална балада.

Дори в нощта на елиминациите Георги Бенчев не изневери на чувството си за хумор и заложи на песента „Обичам“, която с усмивка нарече „Химна на Поморие“.

Журито единодушно даде своя глас на Георги Бенчев, изпращайки у дома малко преди големия финал някогашния уличен музикант от Лондон. Харесвам това, че рушиш правилата и създаваш свой образ в това предаване, беше коментарът на Саня, която застана зад стабилния Бенчев.

Заки изтъкна приликите между двамата таланти,  адмирирайки неподражаемия стил на всеки един от тях, но направи решаващ избор в полза на Георги.

„Благодаря за възможността да бъда на тази сцена. Победата не е всичко за мен – искам да продължа напред и да радвам хората“, сподели Мирян с усмивка на сбогуване.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай