Катаджия крадял вода от даренията за Мизия


Още по темата Галошите в Мизия струват 20 лв., кебапчетата – 4,50 лв.Преди 6 дни Полицай от Бяла Слатина е отстранен от работа и срещу него се води вътрешно разследване за присвояване на дарения за пострадалите от наводнението в Мизия, съобщи БНТ. Сигналите срещу него са подадени от местни жители, станали свидетели на нарушенията. Един от тях […]

Още по темата

  • Галошите в Мизия струват 20 лв., кебапчетата – 4,50 лв.
    Преди 6 дни

Полицай от Бяла Слатина е отстранен от работа и срещу него се води вътрешно разследване за присвояване на дарения за пострадалите от наводнението в Мизия, съобщи БНТ.

Сигналите срещу него са подадени от местни жители, станали свидетели на нарушенията.

Един от тях – шофьорът от социалния патронаж в града, който кара минерална вода за пострадалите от наводнението села, разказва, че въпросният полицай го спрял и след разпитал откъде е водата, а след това натоварил на патрулката си няколко стека

Друг очевидец пък пък разказа, че докато помагал на свой приятел – собственик на склад да почистват последствията от потопа, полицаят дошъл с патрулка и започнал да слага в багажника сокове и безалкохолни напитки.

Ако вътрешната проверка потвърди обвиненията срещу полицая, той ще бъде наказан дисциплинарно, уточни шефът на полицията във Враца.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай