Камион блъсна автомобил с Кристалина Георгиева – 24 часа


Кристалина Георгиева Снимка: Архив Камион е блъснал кола, в която е пътувала еврокомисарят Кристалина Георгиева. Инцидентът е станал на кръстовището на булевард “ Сливница” и “Обелско шосе” към 10 часа, съобщава „Труд“. Пълния материал вижте ТУК. Мерцедесът возел еврокомисар Георгиева към представителството на Европейската комисия в София, където имала предварително уговорено интервю за вестника. “Един камион в […]

Кристалина Георгиева Снимка: Архив

Камион е блъснал кола, в която е пътувала еврокомисарят Кристалина Георгиева. Инцидентът е станал на кръстовището на булевард “ Сливница” и “Обелско шосе” към 10 часа, съобщава Труд“.

Пълния материал вижте ТУК.

Мерцедесът возел еврокомисар Георгиева към представителството на Европейската комисия в София, където имала предварително уговорено интервю за вестника.

“Един камион в съседната лента, чийто шофьор не ни виждаше, удари колата. Сблъсъкът бе доста сериозен”, разказва Георгиева. Тя уточни, че ударът бил от страната на шофьора.

“Никой не е пострадал, но колата е доста повредена. Двете врати са за смяна. Камионът беше доста голям”, отбелязва още тя. 

На шофьора на товарния автомобил е съставен акт. Пробата показала, че не е употребявал алкохол, но е избързал да даде газ, без да се съобрази с пътната обстановка.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Коментирай