Камелия Тодорова напуска „ВИП Брадър“


Джаз фурията Камелия Тодорова напусна Къщата на „ВИП Брадър“ (VIP Brother). Звездата беше изпратена от съквартирантите с аплодисменти. В защита на Камелия в студиото на Нова ТВ беше журналистката и нейна добра приятелка, Маргарита Михнева. В живото студио на предаването се разрази истинска буря. Людмила Захажаева излезе от Къщата, за да защити дъщеря си Албена, […]

Джаз фурията Камелия Тодорова напусна Къщата на „ВИП Брадър“ (VIP Brother). Звездата беше изпратена от съквартирантите с аплодисменти.

В защита на Камелия в студиото на Нова ТВ беше журналистката и нейна добра приятелка, Маргарита Михнева. В живото студио на предаването се разрази истинска буря.

Людмила Захажаева излезе от Къщата, за да защити дъщеря си Албена, но устатата рускиня срещна значителен отпор в лицето на Михнева. В крайна сметка Албена е втората по най-висок зрителски вот след Жени и Тачо.

Людмила все така успява да предизвика отрицателни емоции у домакините в Къщата. Тази вечер станахме свидетели на ожесточен скандал между нея и Кали. Фолк певицата не можа да излезе на глава с Люси и се въоражи с парфюм, който използва срещу нея и кучето ѝ.

Почетният член на Домсъвета Магърдич Халваджиян определи скандала между отбор Вулеви и чистачките Кали и Воче, като „краят на света“.

По време на седмичната мисия „Демокрация“, Албена прати майка си в тясно помещение с Тачо, определи Гигова като най-скучен съквартирант, който беше залят с боя и принуди Йорданка Христова да дели свещеното помещение на стаята си…отново с Людмила.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай