Калкулатор изчислява сексуалните партньори


Може да си мислите, че знаете с колко хора сте правили секс, но ново проучване показва, че това може да се окаже погрешно. Експертите обясняват, че дори и да си мислите, че сте спали само с няколко човека без презерватив, трябва да знаете, че може би тези хора са правили секс без предпразни средсрца с […]

Може да си мислите, че знаете с колко хора сте правили секс, но ново проучване показва, че това може да се окаже погрешно.

Експертите обясняват, че дори и да си мислите, че сте спали само с няколко човека без презерватив, трябва да знаете, че може би тези хора са правили секс без предпразни средсрца с други хора и така цифрата може да стане с 5 и дори 6 нули.

Например, калкулаторът изчислява, че сексът с девет мъже без презерватив през живота, означава, че индиректно сте правили секс с над 3 милиона души.

Калкулаторът е разработен с шестстепенна теория според шест различни възрастови групи.

Вие избирате с колко хора сте прекарали нощта в категориите между 16 и 19 години, 20 – 24 г. , 25 – 34 г., 35 – 44 г. 45 – 64 г. и над 65 години.

Идеята на създателите на калкулатора е да покаже, че като правите секс без презерватив, всъщност правите секс с всички, с които партньорът ви е спал.

Както и с партньорите на партньорите му и така до безкрай.

За да създадат алгоритъма, учените използвали анкета на 6000 сексуално активни британци.

А ето и няколко здравословни ползи от секса с предпазни средства:


VESTI.bg

Коментирай