Как се става ефективен мениджър?


„Голяма част от бизнеса живее в миналото, докато бъдещето се случва днес. Днес има по-добри решения за управление, за работа с клиенти, за маркетинг и реклама, за иновации, за продажби… и те всички са свързани с дигиталните технологии. За да си успешен, вече не е достатъчно да „можеш да работиш на компютър“, а да водиш […]

„Голяма част от бизнеса живее в миналото, докато бъдещето се случва днес. Днес има по-добри решения за управление, за работа с клиенти, за маркетинг и реклама, за иновации, за продажби… и те всички са свързани с дигиталните технологии. За да си успешен, вече не е достатъчно да „можеш да работиш на компютър“, а да водиш дигиталната трансформация на индустрията си“, казва Пламен Русев, сериен предприемач, инвеститор в технологични компании и организатор на събитието CEEDS’15, което ще се проведе на 21-22 април с София.

„В Китай строят къщи с 3D принтери, а тук се обсъжда темата със санирането. Дисонансът е огромен! И докато една българска IT компания беше продадена на чуждестранни инвеститори за над 260 млн. долара, в същото време туристическият бранш трудно инвестира и 100 лв. за онлайн реклама на своите услуги. Живеем заедно, но в два различни свята и това коства много на България – и като бизнес потенциал и като загуба на млади хора.“

Сред акцентите на събитието тази година ще бъде и един от най-интересните и бързо развиващи се пазари в момента – този на преносимите „умни“ устройства – часовници, очила, гривни. Данните сочат, че продажбите в сектора ще се увеличат с над 35% през следващите 5 години. Присъстващите ще станат част и от дебати по темата за електронното здравеопазване, управлението на „големите данни“, електронното обучение, дигиталната трансформация, социалните мрежи, маркетинга, рекламата, предприемачеството и създаването на вирусно съдържание.

Организаторите вярват, че IT индустрията в България има бъдеще и огромен потенциал, но за да стане факт е необходимо мениджърите и младите хора да бъдат обучени от най-добрите специалисти, да имат досег до световните практики и да бъдат насърчавани да се развиват. Това именно се случва на CEEDS’15.

„80% от посетителите на CEEDS и Webit споделят, че са получили повишение в работата си след като са присъствали на  нашите събития в София, Истанбул, Дубай или на други места. Хората, които посещават CEEDS са специална група – търсещи, можещи, иновативни, с хъс за успех и кариерно развитие и с много потенциал“, коментира Пламен Русев.

Седмото издание на CEEDS ще се състои на 21 и 22 април в Sofia Event Center. 

Програмата включва 9 сцени с паралелни събития в областта на маркетинг, предприемачество, технологии и иновации. 

Специален гост и участник с лекция в програмата е вицепредседателят на ЕК с ресор Единен дигитален пазар Андрус Ансип (бивш премиер министър на Естония), както и топ мениджъри на някои от най-успешните световни компании като BitTorrent, SAP; Cisco, Forbes Media, Philips, Intel, GroupM; Digitas LBi, Microsoft; Magine TV, MEC Global,ARM, 500 Startups; Samsung, Techstars, Austrian Space Forum, Intel Capital, FutureBrand, EBAN, FiBank, Speedinvest,The Centennial Fund by the Prince Of Kingdom of Saudi Arabia, Meltwater Group, EarlyBird Venture Capital, Elife, RadiumOne, NetInfo, Consumer Electronics Association, Telerik, Progress Software, EBRD, Criteo, 3TS Capital Partners, Warner Music, Bitly, Lakestar, BBC Trending, MasterCard, Visa, Paymentwall, Coinfy и др.

Официалната програма на събитието е вече известна и може да бъде разгледана на сайта – Webit.bg/ceeds

Регистрациите за билети са отворени още няколко дни.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай