Какво следва от романтичната вечеря на Деси и Зарко?


Зарко подари на Деси романтична вечеря по време на коледната мисия в Къщата на Big Brother All Stars. Двамата имаха специална маса край басейна, а нещата, които си казаха, отново оставиха отворен отговор на въпроса дали ще се съберат. Деси призна как си е мислела, че може да нареди нещата по подходящ и за двамата […]

Зарко подари на Деси романтична вечеря по време на коледната мисия в Къщата на Big Brother All Stars.

Двамата имаха специална маса край басейна, а нещата, които си казаха, отново оставиха отворен отговор на въпроса дали ще се съберат.

Деси призна как си е мислела, че може да нареди нещата по подходящ и за двамата начин, но е пропуснала една малка подробност – липсата на търпение при Зарко.

Накрая красавицата заключи, че той има нужда от друг вид жена и се надява да я намери.

В понеделник от 20 ч. по Нова ТВ е големият финал на Big Brother All Stars 2015.

Веднага след него започва премиерата на хитовия криминален сериал „Черният списък”, отличен с награда „Еми” и две номинации за „Златен глобус”.

В унисон с мистериозния и заплетен сюжет на сериала, Съквартирантите трябваше да се превъплътят във федерални агенти и да разчитат единствено на своята сетивност за да разгадаят загадката, а именно – да открият името на сериала.

За целта всеки от тях трябваше да влезе в напълно тъмна стая и да отгатне какво има в контейнерите в нея. Мисията беше успешна и Биг Брадър награди Съквартирантите с предпремиерна прожекция, от която те останаха повече от доволни.

Само три дни преди финала, четиримата финалисти получиха и най-желаната подкрепа – тази на близките им хора.

За да ги зарадват, близките бяха им написали прочувствени слова, които им дадоха сили, за да се впуснат в поредната и най-важна битка, тази към финала.

Съпругата на Джаферович и двете му дечица му пожелаха успех и застанаха плътно зад него. За да окуражи Евгени, в Изповедалнята влезе неговата близка приятелка Ани Кожухарова, която призова зрителите да не го характеризират, а да му се радват такъв, какъвто е.

Деси бе изненадана от порасналото си момче Майки, който разчувства нея и останалите до сълзи с обръщението си към нея.

Дъщерята на Ваня – Никол, беше подготвила изключително прочувствено обръщение към майка си и категорично заяви, че каквото и да стане на финала, тя е нейният победител.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай