И Лейди Гага ще пее на „Оскар“-ите


Ексцентричната поп певица Лейди Гага ще се представи със свое изпълнение пред звездната публика на церемонията за наградите „Оскар“, съобщи Контактмюзик. 28-годишната изпълнителка се е похвалила с предстоящото си участие в шоуто в сайта „Инстаграм“. „Тази година ще пея на живо на „Оскари“-ите“, пише Лейди Гага. Все още не е ясно какво ще изпълни ексцентричната […]

Ексцентричната поп певица Лейди Гага ще се представи със свое изпълнение пред звездната публика на церемонията за наградите „Оскар“, съобщи Контактмюзик.

28-годишната изпълнителка се е похвалила с предстоящото си участие в шоуто в сайта „Инстаграм“.

„Тази година ще пея на живо на „Оскари“-ите“, пише Лейди Гага. Все още не е ясно какво ще изпълни ексцентричната поп звезда, но според продуцентите на наградната церемония Крейг Зейдан и Нийл Мерън тя ще поднесе впечатляващо шоу.

„Лейди Гага е уникален изпълнител, чиято музикална еволюция продължава. Горди сме, че за пръв път тя ще пее на на наградите „Оскар“. За нас е удоволствие да работим с нея“, се посочва в изявлението на Зейдан и Мерън.

Лейди Гага се присъединява към предварително оповестените изпълнители на шоуто Комън и Джон Леджънд, Адам Лавин, Рита Ора, Тим Макгро, Ана Кендрик и Дженифър Хъдсън.

Наградите „Оскар“ ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър „Долби“ в Лос Анджелис.

Водещ ще бъде актьорът Нийл Патрик Харис, който също ще пее и ще открие шоуто със свое изпълнение.

Ако се интересувате кой ще грабне „Оскар“-ите тази година или искате да изкажете пристрастията си, участвайте в анкетата на Vesti.bg и ЕСТАТ.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай