Истински сълзи и истински големи надежди


Истински сълзи и истински големи надежди – това е равносметката от четвъртия концерт на шоуто „Големите надежди” по Нова ТВ. С изпълнението си на „Too Much Love Will Kill You“ на Фреди Меркюри 11-годишният Петър Терзиев от София разчувства журито и разплака Любо Киров, който след това трудно намери думи, с които да коментира изпълнението. […]

Истински сълзи и истински големи надежди – това е равносметката от четвъртия концерт на шоуто „Големите надежди” по Нова ТВ.

С изпълнението си на „Too Much Love Will Kill You“ на Фреди Меркюри 11-годишният Петър Терзиев от София разчувства журито и разплака Любо Киров, който след това трудно намери думи, с които да коментира изпълнението. От вълнение със сълзи се напълниха и очите на самия Петър. Малкият талант се записал за кастинга на „Големите надежди“ без знанието на родителите си и по този начин сбъднал новогодишното си желание.

„Ти напълни сцената със сърце“, коментира изпълнението му Веселин Маринов, а макар и трудно, Любо допълни: „Ти правиш това, което е най-важното за един артист – караш другите да се вълнуват – това е важното за тази сцена”.

Другата голяма изненада за изпълнителя на „Имам само теб” беше изпълнение на… „Имам само теб” на 13-годишния Иван Иванов от Горна Оряховица. Развълнуван от избора на песен, Любо сподели, че още от преди е виждал Иван на различни конкурси и искрено му пожелава да стигне дори по-далече от самия него. Иван е носител на престижното осмо място от детския песенен конкурс „Евровизия“ през 2011 г., както и на редица награди от родни и международни конкурси.

Сред публиката беше и Богомил от първия сезон на X Factor, с когото, освен че си приличат изключително много, са пели заедно във вокален състав „Нова музика”.

Впечатляващи бяха изпълненията и на останалите надежди от великолепната петица. Носителката на многобройни награди от конкурси у нас и в чужбина – Даяна Георгиева от Разград, удиви публиката на шоуто с емблематичната „Не така” на ФСБ. Звездните коментатори бяха единодушни, че легендарната българска група ще пожелае да запише нова версия на песента в изпълнение на чаровната дива, която има диплом за завършен майсторски клас при Орлин Горанов.

„Ти си една фея на изкуството“, коментира Дивна представянето на Елеонора Димитрова от Търговище, която вдигна на крака звездните коментатори с изпълнение на „Horchat Hai Caliptus“ на Ищар.

Подобна реакция предизвика и Лидия Стаматова от Бургас с прочувствената “Bleeding Love” на Леона Люис. Освен че е носител на многобройни награди от конкурси, даровитото момиче е получило предложения за участие в конкурси в Малта, Италия и Турция.

„Благодаря на теб и на всички деца в предаването, защото вие създавате една по-хубава България“, заключи Любо Киров малко преди края на четвъртия епизод на шоуто. За да подкрепят децата, специални гости на шоуто бяха и победителят в първото издание на X Factor Рафи, неговият подгласник Богомил, а любимецът на децата – Бате Енчо, се качи на сцената на „Големите надежди“, за да връчи финалните резултати от гласуването на зрителите.

Малката Ахинора откри четвъртия лайф на „Големите надежди“ тази вечер. Чаровната асистентка на водещия Драго Симеонов сподели мечтата си да бъде директор на голяма телевизия, а в програмната й схема да присъства само и единствено „Големите надежди“ от сутрин до вечер.

Концертът започна с ръченица и артистично и динамично изпълнение на „The Boy Does Nothing“ на Алиша Диксън от 10-годишната Кристиана Атанасова от Шумен. Тя зареди с настроение и усмивки журито и зрителите още в самото начало на шоуто. Талантливата дива учи в Училище по изкуствата в родния си град, в паралелка с профил „Хореография“ и изучава български народни танци. От една година ходи на уроци по китара, но най-голямата й мечта е да се реализира като певица.

Преслава изпълни „Една българска роза“ на Паша Христова:


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай