Изпотрошиха стъклата на къща и автомобил – Novini.BG (информация за медиите)


Полицията издирва мъжете, извършили деянието Етикети полиция, автомобил, къща, стъкла Служители на Районно управление „Полиция”-Стражица разследват унищожаване на стъкла на прозорци на къща в с. Бряговица и лек автомобил, паркиран пред нея. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Снощи, около 23,50 ч. в полицейското управление е получен сигнал от 32-годишна жена, която съобщила, […]

Полицията издирва мъжете, извършили деянието

Служители на Районно управление „Полиция”-Стражица разследват унищожаване на стъкла на прозорци на къща в с. Бряговица и лек автомобил, паркиран пред нея. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Снощи, около 23,50 ч. в полицейското управление е получен сигнал от 32-годишна жена, която съобщила, че непознати спрели с лек автомобил пред дома й и с камъни потрошили стъклата на прозорците на къщата и автомобил „Опел Астра”, собственост на 38-годишен криминално проявен и осъждан мъж, с когото тъжителката живее на семейни начала. Предприети са незабавни заградителни мероприятия от служители на полицейските управления в Стражица, Горна Оряховица и Полски Тръмбеш. По случая в полицейското управление в Стражица е започнато досъдебно производство.

Автор:
Десислава Станева


автомобил – Google News

Коментирай