Издирват 4-годишно българче, изчезнало в Атина


Гръцките власти издирват 4-годишната Ана Борисова, която е изчезнала в района на площад „Омония“ в центъра на Атина на 21 април. Изчезването е декларирано в полицията от майката на детето, съобщава Нова тв.   Сигналът за издирването важи за пределите на цяла Европа. Смущение будят някои от обясненията на майката къде и как се е загубило […]

Гръцките власти издирват 4-годишната Ана Борисова, която е изчезнала в района на площад „Омония“ в центъра на Атина на 21 април. Изчезването е декларирано в полицията от майката на детето, съобщава Нова тв.  

Сигналът за издирването важи за пределите на цяла Европа.
 
Смущение будят някои от обясненията на майката къде и как се е загубило детето. Според показанията ѝ тя оставила за няколко дни детето си на приятелка сънародничка, тъй като искала да отиде за няколко дни до България. Когато се върнала, приятелката ѝ съобщила, че извела детето на разходка и го загубила. 
 
Тревога поражда обстоятелството, че майката знае само малкото име на приятелката си, на която доверила дъщеря си. 
 
От фондация „Усмивка на детето“ апелират към всички, които имат информация или разпознаят детето, да се свържат с някой полицейски участък или да позвънят на Европейската линия за изчезванията 11 6000.


VESTI.bg

Коментирай