Изгоря четвърти автомобил за месец в Благоевград, вандали срязаха … – Struma Newspaper Web Site


„Опел Кадет“ изгоря миналата нощ в Благоевград. Около 23:55 часа, в 01 РУП-Благоевград е получен сигнал за горящ на ул.”Георги Попов” в града лек автомобил собственост на С.Тодоров./63г./ от Дупница. От пристигналите незабавно на място полицейски служители и екип на РСПБЗН-Благоевград, огънят в предната част на автомобила е потушен. Изгоряла е предната част на автомобила. […]

„Опел Кадет“ изгоря миналата нощ в Благоевград. Около 23:55 часа, в 01 РУП-Благоевград е получен сигнал за горящ на ул.”Георги Попов” в града лек автомобил собственост на С.Тодоров./63г./ от Дупница. От пристигналите незабавно на място полицейски служители и екип на РСПБЗН-Благоевград, огънят в предната част на автомобила е потушен. Изгоряла е предната част на автомобила. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура-Благоевград.Това е поредният четвърти опожарен автомобил в областния център.

Черната серия започна с палеж на лека кола, собственост на млад мъж след скандал за момиче. В района на стадиона пламна втори автомобил, заради между съседска война. В четвъртък миналата седмица изгоря автомобил на автомонтьор. Работата по всички тези престъпления продължават. Вандали пък срязаха гумите на два паркирани в центъра на Гоце Делчев автомобила. Според полицията увреждането им е дело на съседи заради неправилно паркиране.


автомобил – Google News

Коментирай