Иво Танев с първа победа в „Като две капки вода“


Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова телевизия участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир – „Като две капки вода“. Много усмивки, добро настроение и изумителни превъплъщения отново заляха ефира в седмия лайв на шоуто.  Иво Танев, който се превъплъти в образа на Лучано Павароти и изпълни запомнящата се композиция „Карузо“, взе […]

Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова телевизия участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир – „Като две капки вода“. Много усмивки, добро настроение и изумителни превъплъщения отново заляха ефира в седмия лайв на шоуто. 

Иво Танев, който се превъплъти в образа на Лучано Павароти и изпълни запомнящата се композиция „Карузо“,

взе първата си победа. Той бе №1 и в гласуването на журито, и при вота на зрителите. 

На второ място остана Деян Донков, който по впечатляващ начин влезе в образа на Лили Иванова, а третото остана за Невена, която трябваше да се справи с трудната песен Skyfall на Адел. 

На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните участници в миналогодишното издание на предаването – Гъмов беше специалният гост със задача да влезе в ролята на Оскар Бентън. 

В генералното класиране до момента води Нети с 59 точки,

следвана на близка дистанция от Къци, който има 52. След тях се нареждат Иво (46), Деян (44) и Неве (43).

В следващия епизод на шоуто Стефания Колева ще трябва да представи на сцена образа на Стенли, Мая Бежанска ще е Бритни Спиърс, Павката ще имитира Мишел Тело, Нети – Барбара Стрейзънд, а Къци ще е поредният Фреди Меркюри. 

Неве ще трябва да се справи със задачата да изглежда и пее като рапъра 100 кила, а Деян ще представи изпълнение на „Депеш мод“. На сцената на шоуто следващата седмица Иво пък ще е Петя Буюклиева.

Можете да гледате изпълненията на всички участници в шоуто в канала на „Като две капки вода“ във Vbox7.com  и в NovaPlay.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай