Иво Танев напусна Къщата на Big Brother завинаги


Съквартирантът, който завинаги напусна Къщата на Big Brother тази вечет, е Иво Танев. „Това съм аз, нямах страгетия, просто бях честен до последния момент“, каза на тръгване водещият. Пред Ники Кънчев той сподели, че е много доволен от излизането си и че се е разочаровал от по-голямата част от хората. Според Иво победител в шоуто […]

Съквартирантът, който завинаги напусна Къщата на Big Brother тази вечет, е Иво Танев.

„Това съм аз, нямах страгетия, просто бях честен до последния момент“, каза на тръгване водещият.

Пред Ники Кънчев той сподели, че е много доволен от излизането си и че се е разочаровал от по-голямата част от хората.

Според Иво победител в шоуто трябва да е или Джино, или Ернестина. Той реши да даде щита на SDI на Ернестина, като така я превърна в първия сигурен финалист във VIP Brother.

Следващата седмица е седмицата на големия финал и последните номинации,

които ще се проведат по изключително различен регламент.

На последните номинации очи в очи Ернестина изрази убеждението си, че Люси мачка всички по пътя си към победата.

Режисьорът се опита да убеди актрисата, че първото място изобщо не е важно за него и че смята за финалист или Гъмов, или Джино.

Номинациите нараниха и Кичка, която беше обвинена от Гъмов, че проявява егоизъм. Певицата дълго търси причината за обидата. „Дано поведението ми в Къщата показва дали съм егоист, или не“, изрази надеждата си Кичка.

Изненадата на номинационната вечер беше Джино. Заради високия тон и скандалите на Здравко, милионерският син реши да посочи за изгонване именно музикантското семейство. Здравко видя в постъпката на Джино предателство и ясен резултат от манипулирането на Люси. „На следващите номинации ще посочим Джино и Люси“, отсега се заканиха „Ритон“.

Като гост-коментатор в студиото беше поканена Луна

При влизането си при Ники Кънчев, певицата хвърли към публиката банкноти от по 5 и 10 лв. Жестът й беше широко коментиран от Иван Ласкин и Жени Калканджиева, които видяха в него унизително отношение към хората без много финансови възможности.

Звездите се включиха в благотворителната кауза на Bazar.bg „Подай ръка, усмихни се!“. Акцията е в помощ на хората в неравностойно положение, а конкретната цел – събиране на сума в размер на 6000 лв. за закупуване на техника в център за работа с деца с увреждания „Св. Стилиян Детепазител“ – Сливен. В дневния център се предоставят социални услуги на 30 деца и 30 възрастни с увреждания.

Звездите посочиха най-любимите си вещи в Къщата и по този начин ги включиха в търга на сайта.

Джино и Люси си спретнаха среднощен кулинарен пир. Те си легнаха без да си почистят масата, което силно възмути Кристина, Кичка и Иво. Тримата обявиха бойкот на мръсната маса и не почистиха изцапаното.

Ернестина обаче се зае да чисти, с което предизвика неодобрението на Танев. Водещият дълго обикаля сам двора, наричайки провинилите се Съквартиранти „тикви“, „мишки“ и „ВИП задници“.

През последните седмици Иво Танев бе най-обсъжданият Съквартирант

Неприети са основно шегите му, които звездите смятат за крайно неподходящи. Потърпевши от тях най-вече са младите момичета в Къщата, които до една бяха пощипвани по задните части от водещия.

Днес обаче Танев си позволи този палав жест към Кичка Бодурова. Певицата реагира остро на постъпката му, но водещият веднага се опита да я успокои: „Ти се радвай, че някой все още ти обръща внимание!“.

Кичка се обиди както от коментара и жеста му, така и от реакцията на съпруга й, когато види това. Часове наред певицата изразяваше възмущението си пред повечето от звездите в Къщата.

В Битката на номинираните всеки от тримата – Кичка, Иво и Люси – имаше пред себе си табло с изписани 10 числа. На всяко число отговаряше конкретен факт за България. Застрашените от изгонване трябваше да поставят факта срещу числото.

Победител бе Иво Танев, който даде най-много верни отговори и за най-кратко време. В „Пощенска кутия на номинираните“ Люси, Кичка и Иво чуха част от въпросите на Съквартирантите. Те дадоха своите отговори, които зрителите на Нова ТВ проследиха на живо.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай