За двама съквартиранти шоуто „Биг брадър“ свърши


Братухчев и Цветелин са двамата съквартиранти, които напуснаха къщата на „Big brother: 100% натурален“ в понеделник вечерта след двойна елиминация. Номинирани за изгонване бяха още Никита, Ирена и Пламен. Пламен обаче се контузи по време на мисия и беше откаран в болница. Никита беше спасена първа от зрителите, а след нея се класира Ирена и […]

Братухчев и Цветелин са двамата съквартиранти, които напуснаха къщата на „Big brother: 100% натурален“ в понеделник вечерта след двойна елиминация.

Номинирани за изгонване бяха още Никита, Ирена и Пламен. Пламен обаче се контузи по време на мисия и беше откаран в болница. Никита беше спасена първа от зрителите, а след нея се класира Ирена и тя също успя да се спаси.

Зрителите на живото предаване станаха свидетели на истински пламенни дискусии. Сестрата на Ирена скочи срещу Павел Чернев, за да брани честта на своята сестра, а водещият Ники Кънчев се принуди да изключи микрофоните им, след като те не откликнаха на многобройните му забележки и молби.

Приятелят на Анита – Илиян, пък прекрачи прага на къщата, за да разясни ситуацията със своята любима.

В живото предаване видяхме още и невероятната битка на характери между двамата лидери в къщата – Никита и Цветелин. Цветелин многократно прекрачи прага на добрия тон и нарече татуираната дама с множество неприятни епитети. Тя на свой ред запази спокойствие, а зрителите сами определиха победителя в този двубой.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай