Затворник съди Джей-зи и Бионсе – шпионирали го


Мъж, излежаващ присъда в калифорнийски затвор, е внесъл иск на стойност 2,4 млрд. долара срещу няколко то най-големите звезди на съвременната музика, включително Джей-зи, Кание Уест, Бионсе, Риана и Крис Браун, съобщава „Контактмюзик“. Затворникът Ричард Дюпри-младши твърди, че музикантите са откраднали от него текстовете за над 3000 песни, които той писал зад решетките. Дюпри твърди, […]

Мъж, излежаващ присъда в калифорнийски затвор, е внесъл иск на стойност 2,4 млрд. долара срещу няколко то най-големите звезди на съвременната музика, включително Джей-зи, Кание Уест, Бионсе, Риана и Крис Браун, съобщава „Контактмюзик“.

Затворникът Ричард Дюпри-младши твърди, че музикантите са откраднали от него текстовете за над 3000 песни, които той писал зад решетките.

Дюпри твърди, че музикантите го шпионирали чрез сателит с помощта на няколко агенции, включително ЦРУ, ФБР и Министерството за вътрешна сигурност.

Не става ясно за кои точно песни той претендира, но в съдебния иск, който той е внесъл на 21 април в Източния окръжен съд в Калифорния, настоява освен за обезщетение, също да бъде освободен незабавно от затвора.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай