Застрахователни агенти карат колело 500 км за благотворителност


Мария Генчева | окт 04, 2012 | Коментари 0 Трима служители на застрахователната компания QBE от Манчестър събраха близо 8000 британски лири за благотворителност като се включиха в акция по колоездене, съобщи Insurance Day. Тримата са изминали на 2 колела повече от 500 километра и са преминали през 4 държави за 2 дни в рамките […]

Трима служители на застрахователната компания от Манчестър събраха близо 8000 британски лири за като се включиха в акция по колоездене, съобщи Insurance Day.

Тримата са изминали на 2 колела повече от 500 километра и са преминали през 4 държави за 2 дни в рамките на акцията. Те са събрали общо 3969 лири, като QBE е дала още толкова за подпомагане на фондацията Scope, която се грижи за хора с увреждания в Англия и Уелс.

Колоездачите са Мат Ригби, Джеймс Флетчър, Джон Барнет и Антъни Бруум, всички от представителството на QBE в Манчестър. Най-високопоставеният сред тях е Бруум, който е търговски мениджър за северна Англия. Те са преминали през Англия, Франция, Белгия и Холандия, като пътуването завършило в Амстердам.

Публикувано в : ЗастрахованеЗастрахователни новиниИнтересно

Тагове:


Коментирай