Започва ремонтът на бул. „Мушанов“ в София


Започва основен ремонт на булевард „Мушанов“, който в последствие прераства в „Овча купел“ от прелеза на „Красна поляна“ до „Цар Борис III“, обяви в събота зам.-кметът на София Любомир Христов, цитиран от Агенция „Фокус“. В момента се рехабилитира участъкът между бул. „Възкресение“ и ул. „Житница“, като ще бъдат подновени тротоарите, пътните платна, уличното осветление и […]

Започва основен ремонт на булевард „Мушанов“, който в последствие прераства в „Овча купел“ от прелеза на „Красна поляна“ до „Цар Борис III“, обяви в събота зам.-кметът на София Любомир Христов, цитиран от Агенция „Фокус“.

В момента се рехабилитира участъкът между бул. „Възкресение“ и ул. „Житница“, като ще бъдат подновени тротоарите, пътните платна, уличното осветление и основни елементи на инфраструктурата.

Движението се насочва в едната половина от булеварда, докато другата се ремонтира.

До 20 дни трябва да приключи този етап от обновяването, като общия срок за изпълнение е два месеца.

На Семинарията работата се очаква да приключи през месец юли, тоест поетапно ще започнем да освобождаваме отделни участъци, успокои Любомир Христов.

След приключването на ремонта на булевард „Мушанов“, предстои работа по „Ботевградско шосе“, съответно ул. „Раковска“ ще бъде ремонтирана към края на строителството на обекта на „Лъвов мост“.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай