Започват съвместни полети на „България Ер“ и „Ер Сърбия“


Националният превозвач „България Ер“ е сключил търговско споразумение за „код шеър“ (code share) с новата сръбска авиокомпания „Ер Сърбия“, наследник на „Ят Еъруейз“, съобщават от „България Ер“. Сръбският национален превозвач, който е част от групата на „Етихад Еъруейз“, извършва редовни полети между София и Белград. Това е нов вид сътрудничество между двете авиокомпании, след като […]

Националният превозвач „България Ер“ е сключил търговско споразумение за „код шеър“ (code share) с новата сръбска авиокомпания „Ер Сърбия“, наследник на „Ят Еъруейз“, съобщават от „България Ер“.

Сръбският национален превозвач, който е част от групата на „Етихад Еъруейз“, извършва редовни полети между София и Белград.

Това е нов вид сътрудничество между двете авиокомпании, след като в продължение на една година самолети на „България Ер“ са летели във флотата на „Ер Сърбия“. Според компанията споразумението ще донесе нови възможности на клиентите на националния превозвач чрез мрежата на „Етихад Еъруейз“ и на „Ер Сърбия“.

Код шеър е част от политиката на „България Ер“ за сътрудничество с авиокомпании, представени на българския пазар, с която националният превозвач цели да разширява спектъра от услуги, които предлага на своите клиенти.

За улеснение на пътниците на „България Ер“ билети за съвместни полети между двете авиокомпании вече могат да се издават във всички офиси на „България Ер“, чрез нейния Call Center, през сайта www.air.bg и на другите места за продажба на билети на националния превозвач.

Съвместните полети започват на 3 ноември 2014 г. и ще се извършват всеки ден от понеделник до неделя.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай