Заловиха избягалия затворник от бургаските общежития


Още по темата Заловиха в Овча купел поредния беглец от затвора12.05.2014 Издирват двама, прокопали тунел и избягали от затвора в София01.05.2014 Иван Гюров – Шливата, който избяга от общежитията „Строител“ в Бургас, е арестуван днес в Приморско. 24-годишният мъж бе настанен в институцията, която е с по-лек режим заради грабежи. От присъдата му оставаха 9 […]

Още по темата

  • Заловиха в Овча купел поредния беглец от затвора
    12.05.2014

  • Издирват двама, прокопали тунел и избягали от затвора в София
    01.05.2014

Иван Гюров – Шливата, който избяга от общежитията „Строител“ в Бургас, е арестуван днес в Приморско.

24-годишният мъж бе настанен в институцията, която е с по-лек режим заради грабежи. От присъдата му оставаха 9 месеца, докато на 4 май не успява да избяга от сградата. Специалисти коментираха, че е възможно да се касае за насилие между затворници, което да провокира Гюров да предприеме тази стъпка, предвид малкото време, което му е оставало да излежи.

Преди дни полицията издири друг избягал затворник – Димитър, който излежава присъдата си в затворническото общежитие от открит тип в столичния квартал Казичене. Той бе заловен на 13 май в квартал „Овча Купел“.

На 30 април пък двама престъпници избягаха от Централния софийски затвор. Това са Николай Кръстев Николов (46г.) от Брезник и Хосе Луис Гевара Мартинез (48г.), гватемалски гражданин. Единият от избягалите – Николай Николов – Шатката, е убиецът на популярния перничанин Николай Христов –Хайо. Шатката лежи за убийството на Хайо и стана национално известен със съгласието си заедно с килъра Сиси да свидетелства срещу разбитата банда на т.нар. пернишки килъри, отговорни за смъртта на бащата на Райко Кръвта. Шатката и Хосе са парнаджии в затвора. Помещението, в което работят, се намира в близост до изхода в посока ул. „Майор Векилски“. Предполага се, че са се измъкнали именно оттам. И двамата, все още са в неизвестност.


VESTI.bg

Коментирай