Задържаха сириец, укрит в автомобил на ГКПП-Лесово – DARIK News


9 нелегални имигранти от Африка са задържани в ГПУ-Елхово, съобщиха от МВР. Тази сутрин около 5.30 часа на Граничния пункт в Лесово за влизане в страната пристигнал лек автомобил „BMV“. В колата пътували двама мъже от Разград. При проверката на автомобила граничните полицаи открили в багажника мъж без документи за самоличност. Той заявил, че е […]

9 нелегални имигранти от Африка са задържани в ГПУ-Елхово, съобщиха от МВР. Тази сутрин около 5.30 часа на Граничния пункт в Лесово за влизане в страната пристигнал лек автомобил „BMV“. В колата пътували двама мъже от Разград.

При проверката на автомобила граничните полицаи открили в багажника мъж без документи за самоличност. Той заявил, че е 21-годишен, сирийски гражданин. Нелегалният имигрант и двамата пътници са задържани, работата по случая продължава.

Вчера в ГПУ-Елхово е подаден сигнал от местен жител за забелязани 9 нелегални имигранти в района на село Маломирово. Гранично-полицейски наряд задържал групата чужденци без документи за самоличност – по техни данни от Египет, Судан и Гана.

 Установено е, че са преминали българо-турската граница в района на 231 пирамида. Нарушителите са задържани в ГПУ-Елхово.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай