Елена и Деан отпаднаха от „Денсинг старс“


Зрителският вот спести драматичното напрежение на Нели и Наско и Антон и Дорина. Всички останали 4 звездни тандема трябваше да влязат в невиждани до момента четворни елиминации. Елена и Деан не успяха да се преборят с високата летва и отпаднаха от танцувалния маратон. Нито подкрепата на модела Ирен Онтева, нито новата ча-ча-ча хореография не успяха […]

Зрителският вот спести драматичното напрежение на Нели и Наско и Антон и Дорина. Всички останали 4 звездни тандема трябваше да влязат в невиждани до момента четворни елиминации.

Елена и Деан не успяха да се преборят с високата летва и отпаднаха от танцувалния маратон.

Нито подкрепата на модела Ирен Онтева, нито новата ча-ча-ча хореография не успяха да спасят Елена, за да остане на сцената на предаването.

Ангел и Моисей откриха вечерта с представянето на новото си парче „Къде си, брат?“. Хип-хоп комбината изпълни парчето в компанията на Павел, Венци Венц и Декстър, а след края на песента всички задружно поздравиха колежката си Михаела Филева, която днес празнува своя рожден ден.

Най-дългите крака в шоуто бяха защитавани от симпатягата Вензи и певицата Поли Генова. Но нежното изпълнение на Михаела и Светльо нямаше нужда от допълнителна защита.

В публиката, за да подкрепи Дарин, бе и усмихнатата Марта Вачкова. Ани и чаровният актьор пък припомниха на зрителите защо са едни от фаворитите за купата, като изтанцуваха любимото на публиката танго.

Албена Денкова и Калоян, които бяха за първи път на елиминации, заложиха на спиращата дъха хореография „свободен стил“, която се превърна в любим танц дори и на журито.

Гуудслав и Веси Бонева също се появиха на сцената на „Денсинг старс“ с танцувалното си парче „Обсебен си“.

Журито тази вечер правилно отбеляза, че вече не гледат елиминации, а истински финали. Останалите в безкомпромисната надпревара звезди са заложили всички сили в оставащите броени дни до решаващата вечер.

Още клипове от предаването гледайте във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай