Екип на „Спешна помощ“ е нападнат в Орландовци


Нападение над лекарски екип е станало в столичния квартал „Орландовци“ снощи, предаде БНТ. Поредно нападение срещу екип на „Спешна помощ“, този път в столичния квартал Орландовци. Роднини на едномесечно бебе нападнали шофьор на линейката, докато лекарката и сестрата преглеждали бебето. Шофьорът е с наранявания по лицето и гръдния кош. Един от нападателите е арестуван. След получен сигнал около 19 […]

Нападение над лекарски екип е станало в столичния квартал „Орландовци“ снощи, предаде БНТ.

Поредно нападение срещу екип на „Спешна помощ“, този път в столичния квартал Орландовци.

Роднини на едномесечно бебе нападнали шофьор на линейката, докато лекарката и сестрата преглеждали бебето. Шофьорът е с наранявания по лицето и гръдния кош. Един от нападателите е арестуван.

След получен сигнал около 19 ч. за бебе с обрив към 22 ч. снощи екип на Спешна помощ е бил на адрес в квартал Орландовци на ул. “Старата воденица” №6 за да помогне на едномесечно бебе.

Докато доктор и сестра са преглеждали детето, шофьорът е чакал отвън в линейката.

Няколко души нападнали шофьора и са го били заради това, че линейката е закъсняла за адреса.

„Закаран е във ВМА с контузия на гръден кош и по лицето. 2 зъба са разклатени”, каза за “По света и у нас” Мария Пеева, началник на дневна смяна в Спешна помощ.

Шофьорът е получил медицинска помощ, след което е изписан за домашно лечение. Лекарката и сестрата не са пострадали.

От Спешна помощ обясниха, че при едномесечното бебе, чиято майка е на 16 години парамедиците са идвали вече 3 пъти. Последният път е бил снощи, а причината – обрив по лицето на бебето.

Полицията изяснява и другите участници в нападението над парамедиците, както и причините заради което е извършено.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай