Една истинска магарешка любов с щастлив край


Наполеон и Антоша отново са заедно. Двете влюбени магарета, които бяха разделени заради възмутени от страстта им майки, живеят пак в едно заграждение на зоологическата градина в Познан, съобщи Асошиейтед прес. Магаретата живееха заедно от 10 години. Проблемите им започнаха, когато майки се възмутиха, че малките им деца трябва да ги гледат какво правят в […]

Наполеон и Антоша отново са заедно. Двете влюбени магарета, които бяха разделени заради възмутени от страстта им майки, живеят пак в едно заграждение на зоологическата градина в Познан, съобщи Асошиейтед прес.

Магаретата живееха заедно от 10 години. Проблемите им започнаха, когато майки се възмутиха, че малките им деца трябва да ги гледат какво правят в любовния период.

След намесата на местните власти директорът на зоологическата градина трябваше да сложи провинилите се в отделни заграждения. Няколко дена злощастието на магаретата беше сред важните новини в Полша.

Почти 7000 души подписаха петиция те отново да бъдат събрани.

Във „Фейсбук“ се появиха две страници в защита на тяхната кауза, като снимките на магаретата във вихъра на любовта събраха над 10 хил. харесвания.

Намесиха се и експерти, според които самотата на магаретата може да доведе до психологически проблеми.

Дори политици казаха мнението си по въпроса. Зоологическата градина осъзна грешката си.

„Никога не сме искали животните ни да се чувстват неудобно заради естественото си поведение“ – заяви зоологическата градина. За 10 години заедно Наполеон и Антоша са създали шест магаренца.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай