Европейските програми за развитие като ключ за успех в бизнеса


Master | сеп 27, 2012 | Коментари 0 Тази година по различни европейски програми в България са усвоени над 4.2 милиарда лева, които до края на годината ще нараснат до 5 милиарда. Този финансов ресурс дава възможност на много работещи предприятия да увеличат своя потенциал, създавайки работни места, повече и по-качествени продукти и по този […]

Тази година по различни европейски програми в България са усвоени над 4.2 милиарда лева, които до края на годината ще нараснат до 5 милиарда. Този финансов ресурс дава възможност на много работещи предприятия да увеличат своя потенциал, създавайки работни места, повече и по-качествени продукти и по този начин да влияят за подобряване на условията на живот в държавата. Друг плюс на програмите за финансиране е, че дават възможност на хора с идеи да ги реализират и развият в последствие.

Обществените поръчки, обявявани от държавни дружества и институции са друга възможност за развиване на малките и средни предприятия.

Важен ключ при кандидатстването по различни програми е използването на компании, специализирани в правни консултации по обществени поръчки и европейски проекти. Избирайки стабилен партньор, вие си гарантирате качествена подготовка, изпълнение, управление и отчитане на проектите, доказвайки целесъобразността на инвестиционната идея и улеснявайки цялостния процес за отпускане и получаване на субсидиите.

Водеща компания в областта на юридическите консултации по европейски проекти е нашият дългогодишен партньор и клиент Консултантска къща „Велинов и партньори”. С натрупания си дългогодишен опит, те могат да ви предложат най-добрия вариант за осъществяване на Вашата идея.

Публикувано в : Застрахователни новини


Коментирай