До 2 години пазарът ще посрещне първия летящ автомобил: TF-X – news359


Да, технологиите определено се развиват с небивала скорост. Поредно доказателство затова е летящият автомобил. Такъв вече съществува и е създаден от американската компания Terrafugia. Компанията заяви, че в рамките на 2 години ще пусне летящия си автомобил за масова продажба. Той се продвижва с четири колела, разбира се оборудван е с крила и е създаден, […]

Да, технологиите определено се развиват с небивала скорост. Поредно доказателство затова е летящият автомобил. Такъв вече съществува и е създаден от американската компания Terrafugia.

Компанията заяви, че в рамките на 2 години ще пусне летящия си автомобил за масова продажба. Той се продвижва с четири колела, разбира се оборудван е с крила и е създаден, за да превозва двама души.

TF-X моделът безпроблемно може да се паркира и най-тесните  паркинг места, тъй като разполага с доста компактни размери. Освен това не е нужно да полетите с автомобила само и единствено на специални писти, а напротив. Можете да включите летателен режим навсякъде и по всяко време.

800 км. е разстоянието, което ще може да прелита летящия автомобил без да спира, което допълнително ни насочва вниманието към него./news359.

Ню Йорк/САЩ


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай