Дерайлирали вагони спряха движение при Пловдив


Още по темата Папазов за дерайлиралия влак: Това си е терористичен акт18.01.2014 Бързият влак от Пловдив за Варна дерайлира03.10.2013 От 8.25 ч. днес е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Пловдив и Стамболийски. Причината за това е дерайлиране на пет вагона от състава на товарен влак на изхода на гара Тодор Каблешков. „Холдинг […]

Още по темата

  • Папазов за дерайлиралия влак: Това си е терористичен акт
    18.01.2014

  • Бързият влак от Пловдив за Варна дерайлира
    03.10.2013

От 8.25 ч. днес е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Пловдив и Стамболийски. Причината за това е дерайлиране на пет вагона от състава на товарен влак на изхода на гара Тодор Каблешков.

„Холдинг БДЖ“ ЕАД е създал специална организация за превоз с автобуси на своите клиенти от всички бързи и пътнически влакове, които обичайно пътуват в участъка между гарите Пловдив и Стамболийски. Движението на всички влакове от София за Пловдив и Стара Загора, както и от София през Пловдив за Варна и Бургас, ще се извършва до гара Стамболийски.

В обратното направление влаковете от Варна и Бургас през Пловдив за София, както и от Стара Загора за София, ще пътуват до Пловдив. В участъка между гарите Пловдив и Стамболийски пътниците от тези влакове ще се превозват с автобуси. Движението на влаковете в този участък ще бъде възстановено след приключване на огледа на дерайлиралите товарни вагони и възстановителните работи по освобождаване на железния път.

Причините за инцидента се изясняват.


VESTI.bg

Коментирай