Депутатите отхвърлиха комисия за Лясковец


Още по темата Ген. Атанасов: Използването на барети в Лясковец е престъпно24.03.2014 Йовчев: Не виждам пряка вина на Лазаров за ЛясковецПреди 7 дни Парламентът отхвърли предложение на Красимир Ципов от ГЕРБ за включване в програмата на проект за създаване на временна анкетна комисия за изясняване на случая с провалената полицейска операция в Лясковец, при която загина командосът […]

Още по темата

  • Ген. Атанасов: Използването на барети в Лясковец е престъпно
    24.03.2014

  • Йовчев: Не виждам пряка вина на Лазаров за Лясковец
    Преди 7 дни

Парламентът отхвърли предложение на Красимир Ципов от ГЕРБ за включване в програмата на проект за създаване на временна анкетна комисия за изясняване на случая с провалената полицейска операция в Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков.

В началото на днешното заседание Биляна Бекова положи клетва като народен представител от групата на ГЕРБ на мястото на напусналия Доброслав Димитров. Тя е от 25 МИР – София.

По предложение на ГЕРБ парламентът започва обсъждане на създаване на временна комисия по случая с изграждането на преградно съоръжение по българо-турската граница в участъка Елхово-Болярово.

В програмата на Народното събрание е включено обсъждането на второ четене на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Депутатите ще разгледат проект за решение против налагането на санкции от страна на Европейския съюз по отношение на Руската федерация, както и неучастието на България в прилагането им, внесен от Волен Сидеров и група народни представители.

Павел Шопов от „Атака“ възрази срещу включването в дневния ред на обсъждането на промени в Закона за защита от дискриминация. Предложението му за отпадане на точката обаче не беше прието.


VESTI.bg

Коментирай