Двойни предизвикателства в Х Фактор


Утре вечер, точно от 20.00 ч. по Нова ТВ, финалистите в „Х Фактор“ (X Factor) ще покажат, че най-оспорваната битка едва сега започва. Голямото завръщане на шоуто ще донесе на талантите двойни предизвикателства. За първи път утре вечер Невена, Михаела, Иво и Пламен, Славин, Мирян и Георги Бенчев ще трябва да докажат себе си не […]

Утре вечер, точно от 20.00 ч. по Нова ТВ, финалистите в „Х Фактор“ (X Factor) ще покажат, че най-оспорваната битка едва сега започва. Голямото завръщане на шоуто ще донесе на талантите двойни предизвикателства.

За първи път утре вечер Невена, Михаела, Иво и Пламен, Славин, Мирян и Георги Бенчев ще трябва да докажат себе си не само с индивидуално представяне, но и с дуетни и трио изпълнения.

Любимката на поп звездата Джеймс Артър – Михаела, и рок откритието на сезона Славин ще представят първия от поредицата дуети, превръщайки се в Ози Озбърн и Лита Форд.

Дуото Иво и Пламен ще стане трио – към тях ще се присъедини русата амбиция Невена Пейкова за песен на една от най-известните блондинки в шоу бизнеса – Кристина Агилера.

Че Еминем и Бийтълс могат да звучат заедно, ще докажат Георги Бенчев и Мирян. Рап и брит поп ще се окажат неочаквано добра комбинация в тяхното общо изпълнение, което ще се превърне в своеобразна музикална битка между легендарната четворка от Острова и скандалния рапър.

И още – ямайско настроение и Боб Марли в интерпретация на дует Добреви, тежък метъл и смразяваща сценография от Георги Бенчев, както и динамична хореография и много танци в ритъма на Бионсе от Михаела.

При индивидуалните изпълнения Славин отново ще заяви рок присъствието си, Невена ще заложи на една от най-трудните балади на Селин Дион в акомпанимент на осем цигулки, а Мирян ще се превъплъти в образа на Антъни Кийдис и горещите Ред Хот Чили Пепърс.

Как ще се справят талантите с новата задача? Какво ще покажат на жури и публика след дългата подготовка? – ще разберем утре вечер от 20:00 ч.

Гледайте любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com

Целите епизоди на „Х Фактор“ можете да видите и в NovaPlay.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай