Две кирки са забити в лек автомобил в Бургас – Агенция Фокус


  Снимка: ОДМВР – Бургас Две кирки са забити в лек автомобил в Бургас 06 март 2013 | 14:08 | Агенция „Фокус“ Начало / Полиция Бургас. Две кирки са забити в лек автомобил в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 07.45 часа вчера в Пето Районно управление „Полиция”-Бургас е получено съобщение, за […]

  Снимка: ОДМВР – Бургас

Две кирки са забити в лек автомобил в Бургас

06 март 2013 | 14:08 | Агенция „Фокус“

Начало / Полиция

Бургас. Две кирки са забити в лек автомобил в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 07.45 часа вчера в Пето Районно управление „Полиция”-Бургас е получено съобщение, за това че в района на бл. 163 в комплекс „Изгрев”, на лек автомобил „Фолксваген Туарег”, с бургаска регистрация, ползван от 34-годишен бургазлия, са нанесени материални щети, чрез забиването на две нови кирки върху капака на двигателя. Автомобилът е собственост на строителна фирма, като ползвателят й до момента не е получавал заплахи или предупреждения.
Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Пето Районно управление „Полиция” – Бургас.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай