Дарин Ангелов напусна „Денсинг старс“


Актьорът Дарин Ангелов и професионалната танцьорка Ани напуснаха танцувалното шоу „Денсинг старс“ точно преди големия финал. Двойката получава бронзовия медал в предаването и остави за златото да се борят Михаела Филева и Светльо и Албена Денкова и Калоян. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на „Денсинг старс”. С тези […]

Актьорът Дарин Ангелов и професионалната танцьорка Ани напуснаха танцувалното шоу „Денсинг старс“ точно преди големия финал.

Двойката получава бронзовия медал в предаването и остави за златото да се борят Михаела Филева и Светльо и Албена Денкова и Калоян.

„Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на „Денсинг старс”.

С тези думи Дарин определи своето участие в шоуто.

Днес първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а именно куикстеп. 

„Абсолютно състезателен танц, не се уморих да повтарям колко си талантлив”, не сдържа похвалите си Илиана. Второто им изпълнение отново им донесе максималните 40 точки, а вечният хит на краля на попа Майкъл Джаксън със Smooth Criminal ги доближи още до титлата Крал и Кралица на предването.

“Доказа, че си единственият актьор в България, който танцува по-добре от мен”, коментира Христо Мутафчиев.

Тази вечер и трите двойки събраха максимален резултат тази вечер от по 80 точки, което означава, че според журито всички те са победители. Зрителите обаче решиха да изпратят Дарин и Ани у дома.

За Михаела Филева Галена каза:“Михаела, аз имам чувството, че ти можеш да изтанцуваш и телефонния указател!“.

После за втория танц тя обясни: „Една Михаела, която трябва да бъде на седмото небе, че си изтанцува и втория танц перфектно!“

Христо Мутафчиев пък каза за Албена Денкова: “Албена, гордея се, че съм българин, благодаря ти!”, а със сълзи в очите Раева допълни: „Ти показа каква трябва да бъде истинската българка!“

На 5 юни, на големия финал на сезона, ще бъдат избрани Крал и Кралица на „Денсинг старс“ 2014.

Тогава само една двойка ще вдигне купата и ще бъде наградена с престижната титла.

Специални гости в голямата вечер ще бъдат испанската фламенко-чил група „Чамбао“ . Групата редовно участва в благотворителни концерти, инициативи, свързани с опазване на околната среда и много кампании, семинари и предавания за млади таланти.

Самите музиканти от „Чамбао“  споделят, че тяхната кариера стартира без планове, просто свирили за удоволствие и за да радват хората.

Изпълнени с много любов към музиката и живота, обаче „Чамбао“  не остават незабелязани от музикалните продуценти и вече 10 години са по световните сцени и са най-обичаната испанска група новатор в цяла Европа и Латинска Америка.

В четвъртък, от 20:00 ч. по Нова ТВ, „Чамбао“  ще подкрепят победителите в „Денсинг старс“ със специално изпълнение в тяхна чест.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай