Гранични полицаи на Лесово задържаха сириец, укрит в автомобил – Агенция Фокус


  Снимка: Гранична полиция Гранични полицаи на Лесово задържаха сириец, укрит в автомобил 21 май 2013 | 11:05 | Агенция „Фокус“ Начало / Полиция Лесово. Гранични полицаи на Лесово задържаха сириец, укрит в автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тази сутрин към 5.30 часа на ГКПП-Лесово за влизане в страната пристигнал лек автомобил BMV. В колата […]

  Снимка: Гранична полиция

Гранични полицаи на Лесово задържаха сириец, укрит в автомобил

21 май 2013 | 11:05 | Агенция „Фокус“

Начало / Полиция

Лесово. Гранични полицаи на Лесово задържаха сириец, укрит в автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тази сутрин към 5.30 часа на ГКПП-Лесово за влизане в страната пристигнал лек автомобил BMV. В колата пътували двама мъже от Разград. При проверката на автомобила граничните полицаи открили в багажника мъж без документи за самоличност. Той заявил, че е 21-годишен, сирийски гражданин. Нелегалният имигрант и двамата пътници са задържани, работата по случая продължава.
Вчера в ГПУ-Елхово е подаден сигнал от местен жител за забелязани 9 нелегални имигранти в района на село Маломирово. Гранично-полицейски наряд задържал групата чужденци без документи за самоличност – по техни данни от Египет, Судан и Гана. Установено е, че са преминали българо-турската граница в района на 231 пирамида. Нарушителите са задържани в ГПУ-Елхово.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!


автомобил – Google News

Коментирай