Гаф със снимка в профила на Фандъкова


Часове след публикуването на снимка на Орлов мост, озаглавена „Лъвов мост“, в официалния профил на столичния кмет Йорданка Фандъкова, постът все още не е редактиран. Под него вече се събраха десетки коментари, а навярно неволната грешка се коментира подигравателно и дори злъчно в социалната мрежа. „Отговорете колко са лъвовете на снимката и може да спечелите […]

Часове след публикуването на снимка на Орлов мост, озаглавена „Лъвов мост“, в официалния профил на столичния кмет Йорданка Фандъкова, постът все още не е редактиран.

Под него вече се събраха десетки коментари, а навярно неволната грешка се коментира подигравателно и дори злъчно в социалната мрежа.

Отговорете колко са лъвовете на снимката и може да спечелите награда“, шегува се потребител, който пръв е коментирал под фотографията, на която се вижда предпразнично украсеният Орлов мост.

„В този момент се надявам човекът, отговорен за пускането на тази снимка в профила на г-жа Фъндъкова, вече да е напуснал или да е уволнен. Ако е със софийско гражданство, трябва да се откаже от него“, сериозен е друг.

Трети напомнят за разликата между „представителните“ софийски места и съвсем не така празнично изглеждащите крайни квартали.

Лъвов мост. Фотограф: Elina Ninova – Photography

Posted by Йорданка Фандъкова on Monday, 21 December 2015

Грешката напомня на друг гаф – с президента Росен Плевнелиев и неговото първо новогодишно обръщение за настъпилата 2013 г., когато на фона зад държавния глава бяха показвани Скалистите планини в САЩ.

Заради грешката с монтирания клип Мария Иванова – прессекретар на президента, се сдоби със „златен скункс“ от „Господари на ефира“, но не беше уволнена.

Уволнена беше обаче чиновничка в „Балкантурист“, която публикувала в сайта на фирмата снимката като реклама на курорта Пампорово.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай