В Кюстендил ще заработи репатриращият автомобил – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ В Кюстендил ще заработи репатриращият автомобил 17 февруари 2013 | 07:56 | Агенция „Фокус“ Начало / Общини Кюстендил. Специализираният автомобил за репатриране на моторни превозни средства в нарушение на правилата за движение по пътищата в Кюстендил ще заработи от днес. Зелените площи са в изключително окаяно състояние, тротоарите са препълнени с […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

В Кюстендил ще заработи репатриращият автомобил

17 февруари 2013 | 07:56 | Агенция „Фокус“

Начало / Общини

Кюстендил. Специализираният автомобил за репатриране на моторни превозни средства в нарушение на правилата за движение по пътищата в Кюстендил ще заработи от днес. Зелените площи са в изключително окаяно състояние, тротоарите са препълнени с паркирани автомобили. Работата на „паяка” не е мярка за санкции, тя се предприема единствено с цел тротоарите да бъдат за пешеходците, зелените площи да са за децата, а улиците – за автомобилите.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

.

В Кюстендил отново ще заработи репатриращият автомобил
11 февруари 2013 | 14:30 / Агенция „Фокус“ / Общини

Кюстендил. Специализираният автомобил за репатриране на моторни превозни средства в нарушение на правилата за движение по пътищата в Кюстендил ще заработи от 17 февруари. Това съобщи на пресконференция кметът на общината Петър Паунов, предаде репортер на Радио „Фокус” – Кюстендил. „Част от шофьорите са забравили, че има Закон за движение по пътищата. Зелените площи са в изключително окаяно състояние, тротоарите са препълнени с паркирани автомобили, не мога да допусна майки с детски колички да се разхождат по пътните платна”, каза Паунов. Според него работата на „паяка” не е мярка за санкции, тя се предприема единствено с цел тротоарите да бъдат за пешеходците, зелените площи да са за децата, а улиците – за автомобилите. „Вероятно само 1% от водачите си позволяват да паркират там, където не трябва, но това е изключително некоректно към всички останали”, допълни Петър Паунов.
Венцеслав ИЛЧЕВ


автомобил – Google News

Коментирай