Във VIP Brother си казаха тежки истини очи в очи


Номинациите очи в очи, които за първи път тази вечер се проведоха на живо, успяха да изострят още повече отношенията между Съквартирантите в Къщата на VIP Brother. Всички си размениха горчиви 70″ src=“//vbox7.com/emb/external.php?vid=f0ec084a62″ frameborder=“0″ allowfullscreen> След като в понеденик актрисата Ернестина Шинова заяви ясно и категорично на Люси, че не го харесва, сега тя бе […]

Номинациите очи в очи, които за първи път тази вечер се проведоха на живо, успяха да изострят още повече отношенията между Съквартирантите в Къщата на VIP Brother.

Всички си размениха горчиви 70″ src=“//vbox7.com/emb/external.php?vid=f0ec084a62″ frameborder=“0″ allowfullscreen>

След като в понеденик актрисата Ернестина Шинова заяви ясно и категорично на Люси, че не го харесва, сега тя бе последователна и го номинира. Люси пък не й остана длъжен и също я предложи за изгонване от Къщата.

Джино, който всички много харесват, се осмели да каже на титаните от дует „Ритон“, че истински се смущава от постоянния висок тон, с който говори Здравко, а Иво Танев заяви, че му е писнало от всички Съквартиранти и съвместният живот с тях вече 7 седмици му е дотежал.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай