Волен Сидеров: В Парламента влизат 47 партии


В 43-ото Народно събрание влизат 47 партии, тъй като повечето политически сили били коалиции от партии. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред журналисти на влизане в НДК. Ние сме единствената националистическа партия, която има такъв добър резултат, обяви лидерът на националистите. Той благодари на избирателите на „Атака“ като заяви, че са „невероятни“. В […]

В 43-ото Народно събрание влизат 47 партии, тъй като повечето политически сили били коалиции от партии.

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред журналисти на влизане в НДК.

Ние сме единствената националистическа партия, която има такъв добър резултат, обяви лидерът на националистите. Той благодари на избирателите на „Атака“ като заяви, че са „невероятни“.

В момента се чувствам като лидер на партия, която е опровергала всички злокобни прогнози, че „Атака“ не съществува, заяви Сидеров. Според него социолозите трябва да си „изядат дипломите“, защото са отписвали „Атака“ от участие в парламента.

По думите на Сидеров партията с най-голям резултат – ГЕРБ, трябва да каже какви намерения има, да предложи програма за управление и да покани останалите.

На въпрос за участие в разговори за бъдещо управление Волен Сидеров заяви: „Бих участвал във всякакви разговори, в които да обсъждаме как бързо, рязко да вдигнем доходите на българите, които са на дъното на Европа“.

„Ние се борим за освобождаване на България от чуждото колониално робство. Който иска да сме добре заплатени, достойни българи, да заповяда, винаги ще разговарям с него“, допълни той.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай