(ВИДЕО) Автомобил „направен“ од жени – Dnevnik


Датум: 18.07.2013, 10:52 (ВИДЕО) Автомобил „направен“ од жени Дали некогаш Ве интересирало како двете за многу мажи најголемите страсти – жените и автомобилите, би изгледале споени во едно? Италијанската компанија „Фиат“ се потруди да ни покаже како би изгледало тоа во рекламата за нејзиниот нов модел, во кој се поместени границите на креативниот маркетинг. Така во […]

Датум: 18.07.2013, 10:52

(ВИДЕО) Автомобил „направен“ од жени

Дали некогаш Ве интересирало како двете за многу мажи најголемите страсти – жените и автомобилите, би изгледале споени во едно?

Италијанската компанија „Фиат“ се потруди да ни покаже како би изгледало тоа во рекламата за нејзиниот нов модел, во кој се поместени границите на креативниот маркетинг.

Така во рекламата, новиот „Фиат 500 Абарт Кабрио“ е „направен“ од десетина голи девојки, чии обоени тела се така „прилагодени“ да можат заедно да „формират“ автомобил.

Како помина целото снимање на рекламата, може да се погледне и на видео.

#


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай