Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга – Dnes.bg


Снимка: Bulphoto Шофьор прегази велосипедист в катастрофа, след което избяга, съобщиха от „Пътна полиция”, цитирани от Дарик. Инцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище на крайезерния път Варна-Белослав. Автомобил блъснал 41-годишен мъж на велосипед, който е загинал. След произшествието шофьорът на колата е избягал и се издирва. От полицията умоляват хората, станали […]

Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга

Снимка: Bulphoto

Шофьор прегази велосипедист в катастрофа, след което избяга, съобщиха от „Пътна полиция”, цитирани от Дарик.

Инцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище на крайезерния път Варна-Белослав. Автомобил блъснал 41-годишен мъж на велосипед, който е загинал.

След произшествието шофьорът на колата е избягал и се издирва. От полицията умоляват хората, станали свидетели на произшествието или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Още две тежки катастрофи са станали във Варненска област през денонощието, но при тях няма загинали. Общо 22 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и областта през последните 24 часа.


автомобил – Google News

Коментирай