Велико Търново: Лек автомобил и ТИР са катастрофирали на Прохода на … – Агенция Фокус


  Снимка: Велико Търново: Лек автомобил и ТИР са катастрофирали на Прохода на Републиката 12 август 2012 | 15:06 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик Велико Търново. Още една катастрофа затруднява движението през Прохода на Републиката. Това съобщиха за Радио „Фокус”-Велико Търново от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. В 11.00 часа на Прохода на Републиката в […]

  Снимка:

Велико Търново: Лек автомобил и ТИР са катастрофирали на Прохода на Републиката

12 август 2012 | 15:06 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

Велико Търново. Още една катастрофа затруднява движението през Прохода на Републиката. Това съобщиха за Радио „Фокус”-Велико Търново от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. В 11.00 часа на Прохода на Републиката в близост до разклона за село Радковци, лек автомобил БМВ, управляван от полицейски служител от РУП – Полски Тръмбеш, движещ се в посока от Полски Тръмбеш към Хаинбоаз, се ударил в насрещно движещия се ТИР. Причина за инцидента е стопаджия, излязъл на пътното платно, който шофьорът на лекия автомобил видял в последния момент. За да не удари стопаджията, той влязъл в насрещната лента за движение, загубил управление върху колата и се блъснал в идващия насреща ТИР. Вследствие на сблъсъка ТИР-ът, превозващ гориво, се преобръща. Горивото се разлива на пътя, което усложнява пътната обстановка в участъка. Лекият автомобил е със сериозни щети по предницата. Няма пострадали.
Надежда КРЪСТЕВА

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Велико Търново. Изтеглен е катастрофиралият ТИР на Прохода на Републиката в района на село Вонеща вода. Това съобщиха за Радио „Фокус”-Велико Търново от Областно пътно управление – Велико Търново. Движението се осъществява нормално. Около 22.20 часа снощи катастрофираха лек автомобил и ТИР в района на моста до село Вонеща вода. Лекият автомобил падна в дерето до пътя, а ТИР-а се е преобърна на пътя. Няма разпилян товар. Няма жертви.
На два пъти е Проходът на Републиката е почистен и опесъчен в района на Килифаревския манастир. Движението в момента в този участък се осъществява нормално. Там също катастрофа бе затруднила движението. В 11.00 часа на Прохода на Републиката, в близост до разклона за село Радковци, лек автомобил БМВ, управляван от полицейски служител от РУП – Полски Тръмбеш, движещ се в посока от Полски Тръмбеш към Хаинбоаз, се удари в насрещно движещия се ТИР. Причина за инцидента е стопаджия, излязъл на пътното платно, който шофьорът на лекия автомобил видял в последния момент. За да не удари стопаджията, той влязъл в насрещната лента за движение, загубил управление върху колата и се блъснал в идващия насреща ТИР. Вследствие на сблъсъка ТИР-ът, превозващ гориво, се преобърнал. Горивото се разля на пътя и усложни пътната обстановка в участъка. Лекият автомобил е със сериозни щети по предницата. Няма пострадали.
Надежда КРЪСТЕВА

Велико Търново. Движението през Прохода на Републиката се пропуска поетапно в двете посоки, предаде репортер на Агенция „Фокус”. В двете посоки има колони от автомобили. Препоръчва се да не се преминава през прохода.

Велико Търново. Временно ще бъде спряно движението в участъка Вонеща вода в посока Велико Търново в Прохода на Републиката, поради изтеглянето на катастрофирал ТИР. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.


автомобил – Google News

Коментирай