Варна: Моторист е загинал при сблъсък с автомобил на пътя Добрич-Варна – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Варна: Моторист е загинал при сблъсък с автомобил на пътя Добрич-Варна 28 април 2013 | 09:20 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик Варна. Моторист е загинал при сблъсък с автомобил на пътя Добрич-Варна. Това съобщи за Радио „Фокус”-Варна дежурният в КАТ „Пътна полиция” в града. 15 катастрофи са регистрирани във Варна […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Варна: Моторист е загинал при сблъсък с автомобил на пътя Добрич-Варна

28 април 2013 | 09:20 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

Варна. Моторист е загинал при сблъсък с автомобил на пътя Добрич-Варна. Това съобщи за Радио „Фокус”-Варна дежурният в КАТ „Пътна полиция” в града. 15 катастрофи са регистрирани във Варна и региона през изминалото денонощие. При три от пътните произшествия са ранени трима души, които са без опасност за живота. Настилките са сухи. Трафикът е нормална интензивност за почивен ден. Всички светофарни уредби функционират нормално. Не са регистрирани проблеми в транспортната система на града.
Йоанна ВЛАДИМИРОВА

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Варна. 37-годишен е мотористът, загинал при катастрофата на пътя Варна-Добрич. Това съобщи за Агенция „Фокус” Ирена Петричева, говорител на Областната дирекция на МВР във Варна. Инцидентът е станал вчера около 15.20 часа на пътя Варна-Добрич в град Аксаково. Сблъскали са се мотоциклет „Кавазаки”, управляван от 37-годишен мъж от Добрич, и автомобил „Фолксваген Пасат” с варненска регистрация, управляван от 43-годишен мъж от Варна. Мотоциклетистът е бил с тежки травми вследствие на произшествието и малко по-късно е починал в болница. Най-вероятната причина е отнемане на предимство, „Фолксваген”-ът не е спрял на стоп. Няма данни за други пострадали при пътния инцидент.


автомобил – Google News

Коментирай