Вадят от Струма падналия снощи автомобил – Труд


Започна изваждането на падналия снощи в река Струма автомобил, съобщи БГНЕС.  Към 9:15 часа тази сутрин в Кресненското дефиле пристигна кран за изваждането на колата. Снощи лек автомобил, управляван от 25-годишната Димитрина Ч. излезе на завой на Е-79 от пътя и след като буквално излетя от 10-метрова височина, падна в река Струма. Младата жена оцеля като по чудо, […]

Започна изваждането на падналия снощи в река Струма автомобил, съобщи БГНЕС. 

Към 9:15 часа тази сутрин в Кресненското дефиле пристигна кран за изваждането на колата.

Снощи лек автомобил, управляван от 25-годишната Димитрина Ч. излезе на завой на Е-79 от пътя и след като буквално излетя от 10-метрова височина, падна в река Струма.

Младата жена оцеля като по чудо, след като колата й падна на гумите си. Пътният инцидент стана на 3 км от входа на дефилето в посока Кресна.

Според водачката пътят бил мокър, хлъзгав и почти заледен, автомобилът й поднесъл на острия десен завой и паднал в реката. Тя излязла през страничното стъкло, покачила се върху предния капак и подала сигнал на тел. 112.

Екип „Спасителни дейности“ в Благоевград се отзовал на сигнала със специализирания и оборудван за бедствия и аварии автомобил. Със стълба и въже 25-годишната водачка бе извадена на брега и транспортирана до болницата в Благоевград в шок от случилото се и за нейно щастие само с измръзнали крака.

След преглед в болница, Димитрина е освободена за домашно лечение.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай