Британски туристи и френски велосипедист са убити в автомобил във … – Агенция Фокус


  Снимка: АФП Британски туристи и френски велосипедист са убити в автомобил във Франция 06 септември 2012 | 09:43 | Агенция „Фокус“ Начало / Европейски съюз Париж. Семейство британски туристи и френски велосипедист са намерени застреляни в колата си, в близост до къмпинг на езерото Анеси, Френските Алпи, съобщава Би Би Си.Телата на две жени и […]

  Снимка: АФП

Британски туристи и френски велосипедист са убити в автомобил във Франция

06 септември 2012 | 09:43 | Агенция „Фокус“

Начало / Европейски съюз

Париж. Семейство британски туристи и френски велосипедист са намерени застреляни в колата си, в близост до къмпинг на езерото Анеси, Френските Алпи, съобщава Би Би Си.
Телата на две жени и двама мъже са намерени разстреляни, в лек автомобил, паркиран в гората край френски къмпинг. Под телата са открити две деца. Момиченце на осем години е в критично състояние и е настанено в болницата в град Гренобъл, а друго на четири години е невредимо.
По данни на полицията туристите са прекарали отпуската си на къмпинг край езерото Анеси.
Нападателят и мотивите за престъплението са неизвестни.

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

.

Четирима души са убити при мистериозна стрелба във френските Алпи
06 септември 2012 | 00:39 / Агенция „Фокус“ / Европейски съюз

Шевалие. Четирима души са убити, а младо момиче се бори за живота си, след мистериозна стрелба срещу регистриран във Великобритания автомобил във френските Алпи, предаде АФП. В колата са били открити телата на мъж и две жени, съобщава местната полиция. Тялото на втори мъж, колоездач, е намерено отдясно на автомобила, докато тежко ранено момиче е намерено отляво. А наоколо множество празни гилзи.
Стрелбата е станала на паркинг в края на живописно село, известно с това, че е посещавано от туристи и многото британци притежаващи къщи там.
Местен прокурор съобщи пред медиите, че националността на убитите все още не е установена.
Около 60 служители на полицията участват в търсенето на улики,продължило и след залез слънце.


автомобил – Google News

Коментирай