Борисов: 2014-та беше ужасна година


Отминаващата 2014 г. е слаба, ужасна година, коментира премиерът Бойко Борисов след коледен турнир по футбол. Борисов посочи, че желае да я забрави.  Той не пропусна да посочи и заслугите до момента на неговия кабинет.  „Това, което направихме в последните десетина дни, беше добро. Дадохме, знаете, коледни надбавки, надяваме се пак да е добре и […]

Отминаващата 2014 г. е слаба, ужасна година, коментира премиерът Бойко Борисов след коледен турнир по футбол. Борисов посочи, че желае да я забрави. 

Той не пропусна да посочи и заслугите до момента на неговия кабинет. 

„Това, което направихме в последните десетина дни, беше добро. Дадохме, знаете, коледни надбавки, надяваме се пак да е добре и занапред. Пуснахме еврофондовете – над 7,3 млрд. влязоха в държавата, което ще допринесе много и за бизнеса, и за растеж в икономиката“, каза той, цитиран от БНТ.

„С дисциплина, трудолюбие и организация – така завършваме 2014 г. и с още повече сили ще работим през 2015 г.“ Това пък написа във фейсбук профила си Борисов. Той благодари за подкрепата и добави и тук, че изминалата година е била трудна. 

Запитан относно изказването на Лютви Местан, че ако ГЕРБ остане в коалиция с Реформаторите, може да има предсрочни избори, Борисов отговори, че не го е слушал. 

„Гледам телевизия, но си спестявам нерви да чета коментари, особено по коледните празници. Знаете ли, много помага и не ми липсва. 

Така че нито съм го чул какво е казал, нито в случая аз ги съветвам тях. Благодаря за това, че са се опитали да го правят, но не ме касае“, каза Борисов. 


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай