Божествени гласове разплакаха Люси в X Factor


Приказни сюжети и страховити истории изпълниха сцената на X Factor по време на специалния Хелоуин концерт в шоуто. Четиримата тенори от Belacanto разплакаха своя ментор Люси с божествени гласове и майсторско изпълнение на Aleluah, а белязаният Кристиян Янкулов беляза на свой ред публиката с въздействаща интерпретация на With or without you. Трио Парадайз замениха миловидното […]

Приказни сюжети и страховити истории изпълниха сцената на X Factor по време на специалния Хелоуин концерт в шоуто. Четиримата тенори от Belacanto разплакаха своя ментор Люси с божествени гласове и майсторско изпълнение на Aleluah, а белязаният Кристиян Янкулов беляза на свой ред публиката с въздействаща интерпретация на With or without you.

Трио Парадайз замениха миловидното излъчване с дяволска визия и дивото парче Born This Way на Lady Gaga. „За първи път ви видях леко разколебани”, призна Саня, която откри несигурност в обичайно силното трио.

Безпорни овации обра най-красивата вещица, появявала се в X Factor – Дарина Йотова. „Това изпълнение беше на светлинни години от представянето ти на кастингите”, сподели Маги Халваджиян, който поздрави варненската участничка за представянето на хита на Wiz Khalifa – See you again.

Християна Лоизу продължи градацията в шоуто, вдигайки публиката на крака с ария, която ѝ донесе приза „най-висок тон на сцената на шоуто”. Ураганът от Сандански – Александрина Макенджиева, затанцува със зомбита по време на култовото парче Thriller на Майкъл Джексън, а момичетата от A.V.A. забъркаха музикален елексир с помощта на приказни помощници.

„Ти си много специален и сцената става по-голяма, когато се появиш на нея!”, категорична беше Саня за финалиста от „Гласът на Русия” – Кристиан Костов, който изпя Take me to church.

Екстравагантен костюм и фънки звучене придружиха Стивън Ачикор за песента на Стиви Уондър Superstition, който получи критика от журито за липса на мотивация по време на това изпълнение.

Момичето с име на победа – Виктория Георгиева, завоюва сърцата на жури и публика с достойното за финал изпълнение на песен на Emeli Sande.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай