Боби Турбото напусна Биг Брадър „Ол Старс“


След оспорвани елиминации, Боби Турбото е съквартирантът, който напусна Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“ (Big Brother All Stars). Останалите номинирани бяха Петя, Емил, Христо и Тодор, а Домсъветът спаси Петя. В студиото, за да защитят своите приятели, бяха Влади Въргала, който подкрепи изгонения Боби, Жени Калканджиева се застъпи за Тодор, Сашо Дойнов – за […]

След оспорвани елиминации, Боби Турбото е съквартирантът, който напусна Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“ (Big Brother All Stars).

Останалите номинирани бяха Петя, Емил, Христо и Тодор, а Домсъветът спаси Петя.

В студиото, за да защитят своите приятели, бяха Влади Въргала, който подкрепи изгонения Боби, Жени Калканджиева се застъпи за Тодор, Сашо Дойнов – за Емил, а Ива Екимова – за Христо Трифонов.

В хода на гласуването

зрителите показаха най-голямо предпочитание към напилия се Тодор Славков.

Той събра 51% от зрителския вот и така продължава участието си в предаването.

Гледайте любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com

През изминалата седмица животът в Къщата преминаваше под знака на две звезди – Петя и Емил.

Докато Петя изнервяше съквартирантите с непрестанните си капризи и изисквания, Емил проявяваше грубо отношение към жените в Къщата.

Певицата категорично е най-големият перфекционист, като това не се отнася за домакинстването, а най-вече за отношението ѝ към музиката. Настроенията на Съквартирантите към нея обаче се движат в различни посоки, но като цяло знакът е „минус“ – от подигравки и отбягване до съжаление.

Емо пък се оформи като лидера на Къщата, който си позволява явно и категорично да си заявява мнението по всички въпроси.

Целите епизоди на „Биг Брадър ол старс“ можете да видите и в NovaPlay


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай