Бляскава вечер с дуета на Християна и Стивън


Парчета на Кристина Агилера, One Direction и Sia се оказаха не само сред изпълненията на вечерта, но и сред любимите песни на финалистите в X Factor. Концертът, който получи името „Зоната на комфорта” даде възможност на всеки един от участниците да изпее песен, с която се чувства в свои води. „Зоната на комфорта не означава […]

Парчета на Кристина Агилера, One Direction и Sia се оказаха не само сред изпълненията на вечерта, но и сред любимите песни на финалистите в X Factor.

Концертът, който получи името „Зоната на комфорта” даде възможност на всеки един от участниците да изпее песен, с която се чувства в свои води.

„Зоната на комфорта не означава само да стъпиш на сцената и да си спокоен, но и да съумееш да си спонтанен и да се справиш. Днес ти успя да се пребориш с една от най-трудните песни на нашето време”, сподели Люси след изпълнението на Вики с песента Titanium.

Момичетата от A.V.A затанцуваха със собствените си отражения във впечатляваща хореография с балета Funky Monkeys към песента You are beautiful, а Християна Лоизу спря дъха на жури и публика с I will always love you на Уитни Хюстън.

Стивън Ачикор внесе R&B нотка с вечния хит I believe I can fly, а Дарина на свой ред не пропусна възможността да рапира любимо парче на Fifth Harmony.

Любимците на тийнейджърите – Дарина и Кристиан, създадоха оригинален дует с парчето „Крадена любов” на Графа и Мария Илиева.

Мюзикълът „Коса” прозвуча в представянето на A.V.A и Виктория, които донесоха една класика в музиката и филмовото изкуство.

Чуждестранният дует на Християна и Стивън просълзи журито с песента I’ll be there, като накара Маги Халваджиян да възкликне: “За мен това беше дуетът на дуетите!”.

Следете най-интересните новини на официалната „Фейсбук“ страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай