Блейк Лайвли била по-скоро задръстена, отколкото секси?


Актрисата Блейк Лайвли, която е съпруга на един от холивудските секссимволи – Райън Рейнолдс, признава, че тя всъщност е кротка, скромна и дори си пада малко задръстенячка. „Често казано, аз съм свит човек. Косите ми служат като прикритие, обичам да ги пусна, да скрия в тях лицето си и да се отпусна“, откровеничи тя в […]

Актрисата Блейк Лайвли, която е съпруга на един от холивудските секссимволи – Райън Рейнолдс, признава, че тя всъщност е кротка, скромна и дори си пада малко задръстенячка.

„Често казано, аз съм свит човек. Косите ми служат като прикритие, обичам да ги пусна, да скрия в тях лицето си и да се отпусна“, откровеничи тя в интервю, цитирана от WENN.com

„Вие често виждате хора на червения килим с екстравагантни и префърцунени прически, но такива гледки ме карат да настръхвам.

Източник: ЕПА/БГНЕС

Аз се сравнявам с малко момиче, което кротко пие чай у дома си“, признава тя.

Що се отнася до облеклото ѝ, актрисата споделя:

„Обичам да се глася именно у дома си, а не когато трябва да излизам навън. Преобличането е една наистина весела игра.

Понякога се събуждам сутрин и се чувствам като малко момиченце“, казва тя.

Блейк предпочита изисканите, класически дрехи и разкрива, че нейните модни икони са всички холивудски актриси, чиито стил изглежда небрежен.

„Винаги се обръщам към миналото с поглед към това, което са носили жените тогава, защото то вече не е модерно. Катрин Хепбърн, Грейс Кели, Даян Кийтън – аз търся стил, а не тенденции.

Тези жени винаги са изглеждали като принцеси за мен, ето това е стил“, казва Блейк.


VESTI.bg

Коментирай